nieuws

Banketbakker Strampel betrapt inbrekers

Nieuws

STEENWIJK – Banketbakker Marco Strampel, eigenaar van de gelijknamige bakkerij in Steenwijk heeft vrijdag- op zaterdagnacht drie inbrekers op heterdaad betrapt en de deur gewezen

Banketbakker Strampel betrapt inbrekers

STEENWIJK – Banketbakker Marco Strampel, eigenaar van  de gelijknamige bakkerij in Steenwijk heeft vrijdag- op zaterdagnacht drie inbrekers op heterdaad betrapt en de deur gewezen.

De inbrekers hadden de winkeldeur geforceerd en probeerden de kassa mee te nemen. Ze werden gestoord doordat de deurbel afging. Marco: ‘Ik hoorde in de bakkerij de deurbel afgaan rond 1.45 ’s. Ik ben gaan kijken en tot mijn verbazing zag ik drie mannen binnenstaan. De een had de kassa al in de handen, maar liet die meteen vallen toen ik een gil gaf. Waarna ze alle drie er vandoor gingen. Het was schrikken, maar het is goed afgelopen.’ Strampel heeft wel schade aan zijn pui die is verzet.
 

Reageer op dit artikel