nieuws

Bakkerij Pater haalt 12.500 euro op voor Bake for Life

Nieuws

AVENHORN – Medewerkers van Bakkerij Pater hielden zondag 16 augustus een grote kofferbakmarkt naast de bakkerij in Avenhorn. De actie leverde 12.500 euro op.

Bakkerij Pater haalt 12.500 euro op voor Bake for Life

AVENHORN – Medewerkers van Bakkerij Pater hielden zondag 16 augustus een grote kofferbakmarkt naast de bakkerij in Avenhorn. De actie leverde 12.500 euro op.

Het geld is bestemd voor een bakkerijproject van Bake For Life in Uganda. Van de opbrengst koopt Bake for Life een vrachtwagen voor de bakkerij in het dorp Soroti. Het brood wordt nu nog met de fiets rondgebracht. Het geld is bijeengebracht door deelnemers en bezoekers van de verkoop. Deelnemers aan de markt betaalden om hun waar aan te prijzen tien euro. Voor een aanhangwagen moest vijf euro extra worden betaald. Daarnaast werden producten van collega bakkers (die Pater sponsorden) verkocht.
 

Reageer op dit artikel