nieuws

Nieuw management Gb Plange

Nieuws

Bij Gb Plange Nederland zijn Peter de Jager en Monique de Deugd aangesteld tot respectievelijk General Manager en Commercieel Manager.

Nieuw management Gb Plange

DORDRECHT – Bij Gb Plange Nederland zijn Peter de Jager en Monique de Deugd aangesteld tot respectievelijk General Manager en Commercieel Manager.

Peter de Jager (45) is per 1 april jl. in dienst getreden van Werhahn Mühlen GmbH als General Manager van GB Plange voor de regio Nederland, België en Frankrijk. De Jager heeft hiervoor bij CSM/Bakemark en Zeelandia diverse internationale sales posities bekleed. Zijn streven is, naast het aansturen van de Belgische en Franse verkooporganisaties, om de drie regio’s efficiënt en toekomstgericht met elkaar te laten samenwerken op het gebied van marketing en R&D, de supply chain en inkoopposities te optimaliseren, en de huidige exportactiviteiten buiten de EU verder uit te breiden.

Commercieel manager
Monique de Deugd (40) is aangesteld als Commercieel Manager Nederland waarmee zij commercieel verantwoordelijk wordt voor de industriële en ambachtelijke markt. De Deugd is ruim tien jaar in dienst bij het voormalige Gist Brocades in de functie van Product Group Manager, en is als interim directeur verantwoordelijk geweest voor de Nederlandse vestiging na het vertrek van Corné Verlind.

 

Reageer op dit artikel