nieuws

Tweede aanhouding in overval Bakkerij Kriellaars

Nieuws

TILBURG – Een 17-jarige jongen uit Tilburg is dinsdagochtend aangehouden op verdenking van het plegen van een overval begin dit jaar op Bakkerij Kriellaars in Tilburg. Hij is de tweede aanhouding in deze zaak.

Tweede aanhouding in overval Bakkerij Kriellaars

TILBURG – Een 17-jarige jongen uit Tilburg is dinsdagochtend aangehouden op verdenking van het plegen van een overval begin dit jaar op Bakkerij Kriellaars in Tilburg. Hij is de tweede aanhouding in deze zaak.

Dat meldt Omroep Brabant. Op 13 januari eisten twee overvallers geld bij de bakkerij aZij dreigden hierbij met een vuurwapen. Er ontstond een worsteling met aanwezigen waarop de overvallers zonder buit vertrokken. De bakkerij was een paar dagen daarvoor ook al doelwit van twee overvallers. Eerder werd al een 17-jarige jongen uit Tilburg aangehouden voor betrokkenheid bij de overval. De politie heeft de huizen van de jongens doorzocht en schoenen en sim-kaarten in beslag genomen.
 

Reageer op dit artikel