nieuws

Maastricht gaat bereikbaarheid binnenstad aanpakken

Nieuws

MAASTRICHT – Winkeliers in de binnenstad van Maastricht ondertekenen op maandag 6 juli onder toeziend oog van verkeersminister Camiel Eurlings de intentieovereenkomst met Binnenstadservice.nl Maastricht. Hiermee moet de leefbaarheid en bereikbaarheid worden vergroot.

MAASTRICHT – Winkeliers in de binnenstad van Maastricht ondertekenen op maandag 6 juli onder toeziend oog van verkeersminister Camiel Eurlings de intentieovereenkomst met Binnenstadservice.nl Maastricht. Hiermee moet de leefbaarheid en bereikbaarheid worden vergroot.

De aangesloten winkeliers (waaronder de Bisschopsmolen) realiseren gezamenlijk een distributiecentrum buiten de stad dat fungeert als afleveradres. Hierdoor wordt de bevoorrading van winkels gebundeld waardoor er minder (vracht)auto’s de binnenstad in hoeven. Zo blijft de binnenstad van Maastricht leefbaar, schoon en bereikbaar.

 

Reageer op dit artikel