nieuws

Bakkerij Baltus wordt Beerse

Nieuws

BERGEN – De broers Kees en Piet Baltus van Bakkerij Baltus stoppen er mee. Het familiebedrijf, dat in 1945 door hun ouders is opgericht, wordt overgenomen.

Bakkerij Baltus wordt Beerse

BERGEN – De broers Kees en Piet Baltus van Bakkerij Baltus stoppen er mee. Het familiebedrijf, dat in 1945 door hun ouders is opgericht, wordt overgenomen.

Hein en Patricia Beerse, eigenaren van Bakkerij Beerse in Sint Pancras worden per 1 januari 2009  de nieuwe eigenaren. De vier winkels in Bergen en Alkmaar gaan vanaf februari verder onder de naam Bakkerij Beerse.  De overname komt eerder dan gepland. Kees: ‘We waren niet direct van plan om de zaak van de hand te doen, maar dit kwam op ons pad. Bakkerij Beerse is een kwaliteitsbakker. We hebben dezelfde ideeën over brood en banket.’
Kees en Piet trekken samen met hun echtgenotes Mirjam en Nelly op 31 december definitief de deur achter zich dicht.

Personeel
Personele gevolgen heeft de overname van Baltus niet. De medewerkers zijn op de hoogte gebracht van de overname. Piet: ‘Zij hebben het nieuws goed ontvangen en zien de toekomst met vertrouwen tegemoet. Dat vinden wij belangrijk.’ Mirjam voegt er nog aan toe dat het leuke contact met de klanten zeer zeker gemist gaat worden. ‘In de loop van de jaren hebben we een grote trouwe klantenkring opgebouwd. Daarvoor zijn we enorm dankbaar.’

 

Reageer op dit artikel