nieuws

Leerlingen Graafschap College bakken voor Bake for Life

Nieuws

DOETINCHEM – Leerlingen van de opleiding brood en banket van het Graafschap College in Doetinchem gaan geld inzamelen voor Bake for Life.

DOETINCHEM – Leerlingen van de opleiding brood en banket van het Graafschap College in Doetinchem gaan geld inzamelen voor Bake for Life.

Dit doen zij op vrijdag 6 maart door vanaf 15.00 uur diverse zelfgemaakte bakkerijproducten te koop aan te bieden in het centrum van Doetinchem. Bake for Life is een organisatie die jonge gehandicapten in de derde wereld een kans geeft op een nieuw leven. Dit door het opzetten en inrichten van bakkerijen waar jongeren worden opgeleid tot bakker. Vanuit Nederland zorgt een projectleider voor de begeleiding. Bake for Life heeft bakkerijen in landen als Oeganda en Ghana.

Lees ook:
Aloys Lurvink haalt 10.000 euro op voor Bake for Life
Bake for Life bouwt voor Soroti

Reageer op dit artikel