nieuws

Koehorst gaat door met bakkerij

Nieuws

BORNE – Echte Bakker Koehorst uit Borne laat zich niet uit het veld slaan door een brand. Stoppen speelde even door de hoofden van de eigenaren, maar ze hebben besloten door te gaan.

Koehorst gaat door met bakkerij

BORNE – Echte Bakker Koehorst uit Borne laat zich niet uit het veld slaan door een brand. Stoppen speelde even door de hoofden van de eigenaren, maar ze hebben besloten door te gaan.

De bakkerij werd begin januari grotendeels verwoest door brand. De brand, ontstaan door een gaskachel die vlam vatte, verwoestte onder meer de ovens, remrijskasten en rijskasten Eveneens de opslag op de bovenverdieping.’ ‘De schade is ruim 500.000 euro.

Bakkersinstinct
Het bakkershart is niet verloren gegaan. Hoewel eigenaar Jan in de plaatselijke krant erkent gedacht te hebben om te stoppen, heeft hij samen met zijn vrouw Cindy besloten om door te gaan en de te herbouwen. Cindy: ‘Het instinct om bakker te blijven is groter dan het gevoel om te stoppen. We hopen voor Pasen weer open te zijn.’ Tot die tijd bakt Koehorst zijn brood bij collega Meinders in Almelo.

 

Reageer op dit artikel