nieuws

IJstrend: chocolade en cheese cake

Nieuws

RIMINI – Chocolade in allerlei variaties en cheese cake ijs zijn trends voor het komende ijsseizoen. Dat blijkt uit een rondvraag van vakblad Snackkoerier onder fabrikanten en ambachtelijke ijsbereiders en de noviteiten op de ijs- en banketbeurs Sigep in het Italiaanse Rimini.

IJstrend: chocolade en cheese cake

RIMINI – Chocolade in allerlei variaties en cheese cake ijs zijn trends voor het komende ijsseizoen. Dat blijkt uit een rondvraag van vakblad Snackkoerier onder fabrikanten en ambachtelijke ijsbereiders en de noviteiten op de ijs- en banketbeurs Sigep in het Italiaanse Rimini.

Niet alleen diverse chocoladesmaken, maar ook bijzondere toevoegingen daarbij als gember en chilipepers, zullen in de nodige ijsvitrines te zien zijn. De ‘warmere’ chocoladesmaken worden gezien als een goede manier om het ijsseizoen te verlengen.

Ook cheese cake ijs eventueel in combinatie met vruchten zal dit jaar in de nodige salon te verkrijgen zijn. De light-trend lijkt over te waaien, terwijl smoothies op basis van vers fruit en vruchtenijs een blijvertje wordt.

 

Reageer op dit artikel