nieuws

Medewerker Meneba zwaar gewond naar ziekenhuis na ongeval

Nieuws

ROTTERDAM – De medewerker van Meneba die werd vermist na het instorten van een deel van het dak, is gevonden en zwaargewond afgevoerd naar het ziekenhuis.

Medewerker Meneba zwaar gewond naar ziekenhuis na ongeval

ROTTERDAM – De medewerker van Meneba die werd vermist na het instorten van een deel van het dak, is gevonden en zwaargewond afgevoerd naar het ziekenhuis.

Dat heeft Eelko Hoekstra, operationeel directeur van Meneba verklaard tegenover Bakkerswereld.Het ongeluk gebeurde vanochtend in het technische dienstgebouw van de meelfabrikant. De technische dienst staat los van de fabriek. Het ongeval is volgens Hoekstra ontstaan nadat zwaar materiaal op het dak viel dat over het gebouw werd getransporteerd. De productie ondervindt geen hinder van het ongeluk. ‘Maar dat vind ik het minst belangrijke. Onze eerste zorg gaat uit naar de medewerker en de veiligheid van de andere medewerkers.’
 

Reageer op dit artikel