nieuws

’t Stoepje neemt De Broodpiraat over

Nieuws

SPAKENBURG – Met als uitgangspunt dat samenwerken meer oplevert dan elkaar bestrijden, heeft Markt Food Group, waar ’t Stoepje ondervalt, De Broodpiraat overgenomen.

’t Stoepje neemt De Broodpiraat over

SPAKENBURG – Met als uitgangspunt dat samenwerken meer oplevert dan elkaar bestrijden, heeft Markt Food Group, waar ’t Stoepje ondervalt, De Broodpiraat overgenomen.

Het resultaat is, dat de Broodpiraat in de Market Food Group wordt geïntegreerd.
De Market Food Group is daarmee, met de formules Bakkerij ’t Stoepje en Uw Marktbakker veruit de grootste bakkersorganisatie op de markt. Peter Beukers, algemeen directeur: ‘In de huidige tijd kun je beter samenwerken dan elkaar tegenwerken.’

Rechtszaak
De Broodpiraat werd in 2004 opgericht door Theo Demmer en Leen Klootwijk. Sinds de oprichting had het bedrijf het regelmatig juridisch aan de stok metconcutent  ’t Stoepje. De laaste keer was in de zomer van 2008. Toen besloot de rechter dat De Broodpiraat haar kleurstelling moest aanpassen.

Als gevolg van deze overname zal met een aantal weken de naam van De Broodpiraat van de markten verdwijnen. In totaal gaat het om zestig kramen. Daarvoor in de plaats komt de kraam van Bakkerij ‘t Stoepje of Uw Marktbakker te staan. ‘We gaan de komende tijd bekijken hoe we de kramen commercieel het beste in kunnen passen.’  

 

Reageer op dit artikel