nieuws

Bakkerij gaat gebukt onder toename ambulante handel

Nieuws

NOORDEN – Bakker Tersteeg uit Noorden (zh) beleeft moeilijke tijden. Door de toegenomen ambulante handel is de omzet flink gedaald.

NOORDEN – Bakker Tersteeg uit Noorden (zh) beleeft moeilijke tijden. Door de toegenomen ambulante handel is de omzet flink gedaald.

De bakker doet zijn beklag hierover in het AD. De gemeenten Nieuwkoop (waar Noorden onder valt) heeft onlangs de ambulante handel in alle kernen flink uitgebreid. Voor de ondernemers is het daar nog moeilijker het hoofd boven water te houden.

Sluiten
Bakker Tersteeg begrijpt niets van het gemeentelijke beleid. ‘Met de ondernemers hier is niet overlegd en die wethouder wil niet naar ons luisteren, wat we ook zeggen. Die draait de winkeliers de nek om. Dit gedoe kost mij 1000 euro omzet in de week. Het is nu sinterklaastijd en ik merk het al: normaal verkoop ik 100 staven, nu maar 50. De mensen gooien daar bij De Bun hun tassen vol en tegen die afbraakprijzen kan ik toch nooit op. Als het zo blijft, denk ik er sterk over mijn winkel dicht te gooien en het ergens anders te gaan proberen. Is dat dan wat de gemeente wil?’
 

Reageer op dit artikel