nieuws

Sinterklaasactie Grobak ‘succesvol

Nieuws

DEN BOSCH – Grobak hield samen met bakkersvereniging de Lingezoom, Damco en Dobla de afgelopen weken een grote sinterklaasactie. Het hoogtepunt was vorige week tijdens de musical.

Sinterklaasactie Grobak ‘succesvol

DEN BOSCH – Grobak hield samen met bakkersvereniging de Lingezoom, Damco en Dobla de afgelopen weken een grote sinterklaasactie. Het hoogtepunt was vorige week tijdens de musical.

Niet alleen de kinderen genoten volop. Ook de organisatie en de musicalsterren onder leiding van Ron Boszhard. De crew betitelde de Sinterklaasactie als ‘zo succesvol’ en ‘nooit eerder vertoond.’  De crew was erg te spreken over de organisatie en begeleiding vanuit de initiatiefnemers.

Actie
Klanten van deelnemende bakkers maakten kans op entreekaarten voor de musical: ‘De Geheime Chocoladeletters Van De Sint’ van Ron Boszhard. In totaal deden 70 winkels (25 bedrijven) en 150 winkeldames mee aan de actie. Zij gaven 1000 kaartjes weg voor tweepersonen. Ook werden de winnaars per touringcar vervoerd naar de voorstelling die werd gehouden op woensdag 19 november in de Brabanthallen in Den Bosch. 
Foto’s: Grobak)

Zie ook:
Nieuwe sinterklaasactie Grobak
Ron Boszhard viert verjaardag in bakkerij
Bakker bas trakteert Ron Boszhard

 

Reageer op dit artikel