nieuws

Warme bakker weer op tv én radio

Nieuws

DEN HAAG – Van 22 september tot en met 4 oktober (tijdens de Week van de Smaak) is de tv-spot van de warme bakker te zien op Nederland 1, 2, 3 en de RTL-zenders. De tv-spot met de slogan ‘Met zorg gemaakt, met smaak gegeten’ toont het vakmanschap, de passie en de variëteit van de warme bakker.

Warme bakker weer op tv én radio

DEN HAAG – Van 22 september tot en met 4 oktober (tijdens de Week van de Smaak) is de tv-spot van de warme bakker te zien op Nederland 1, 2, 3 en de RTL-zenders. De tv-spot met de slogan ‘Met zorg gemaakt, met smaak gegeten’ toont het vakmanschap, de passie en de variëteit van de warme bakker.

Het bakkerslied van de tv-spot wordt dit najaar ook gebruikt voor een aanvullende radiocampagne. De campagne is een activiteit van de commissie detailhandel brood & banket van het Hoofdbedrijfschap Detailhandel en het Hoofdbedrijfschap Ambachten.

Dit is de derde periode van de tv-campagne dit jaar. In het voorjaar is 70% van de boodschappers van 20-49 jaar met de tv-spots bereikt. Omgerekend zijn dat circa 3 miljoen boodschappers. Consumenten beoordelen de tv-commercial met het gepassioneerd gezongen bakkerslied (zeer) positief.

Nu ook op de radio
De positieve beoordeling van het bakkerslied maakt het interessant het lied breder in te zetten. Het bakkerslied wordt daarom dit najaar ook gebruikt voor een aanvullende radiocampagne. Van 29 september tot en met 11 oktober is de radiospot met het bakkerslied regelmatig te horen op Sky Radio en de regionale publieke zenders. Raamstickers (in twee versies: warme bakker en banketbakker) ondersteunen de radio- en tv-campagne in bakkerswinkels. Daarnaast zorgen themapagina’s in huis-aan-huisbladen voor extra aandacht voor de warme bakker.

Meer informatie: www.warmebakkers.nl.
Bekijk hier ook de tv-spot!
 

Reageer op dit artikel