nieuws

Jubileum Dutch Pastry Award met grote geldprijs

Nieuws

ALBLASSERDAM – De Dutch Pastry Award wordt volgend jaar voor de tiende keer gehouden. Reden voor de organisatie om een groot geldbedrag beschikbaar te stellen voor de winnaar.

Jubileum Dutch Pastry Award met grote geldprijs

ALBLASSERDAM – De Dutch Pastry Award wordt volgend jaar voor de tiende keer gehouden. Reden voor de organisatie om een groot geldbedrag beschikbaar te stellen voor de winnaar.

De beste deelnemer ontvangt van de organisatie, Het Nederlands Patisserie Team, maar liefst 2500, euro. Het thema voor de jubileum editie is sport en of spel. Het Nederlands Patisserie Team is op dit moment nog op zoek naar een evenement waar de Dutch Pastry Award gaat plaatsvinden. De exacte datum is nog niet bekend, maar de wedstrijd vindt naar waarschijnlijkheid plaats in het voorjaar 2009.

Informatiebijeenkomst
Ter voorbereiding voor deelnemers houdt de organisatie op 18 oktober een informatiebijeenkomst. Het reglement en de opdracht worden besproken en deelnemers krijgen tips voor het perfectioneren van het showstuk en de taart.  Naast 2500 euro krijgt de winnaar  van de Dutch Pastry Award een aspirant-lidmaatschap van het Nederlands Patisserie Team. Dit aspirant-lidmaatschap kan na één jaar, met wederzijds goedvinden, omgezet worden naar een volledig lidmaatschap.

Locatie
Het Nederlands Patisserie Team is op dit moment nog op zoek naar een evenement waar de Dutch Pastry Award gaat plaatsvinden. De exacte datum is nog niet bekend, maar de wedstrijd vindt naar waarschijnlijkheid plaats in het voorjaar 2009. Het thema is deze 10e editie Sport en/of Spel.
De informatiemiddag wordt gehouden in het bedrijf van Arthur Tuytel in Alblasserdam. Meer informatie is te verkrijgen bij Vicky Littlejohn, info@nederlandspatisserieteam.nl

 

Reageer op dit artikel