nieuws

Beko Zuid houdt workshop marsepein in Eindhoven

Nieuws

EINDHOVEN – Samen met Hela en ROC Eindhoven houdt inkoopvereniging Beko Zuid een workshop Marsepein. (Banket)bakkers gaan onder begeleiding zelf aan de slag om van Lubeca marsepein een onderscheidend assortiment marsepeinen figuurtjes te maken.

EINDHOVEN – Samen met Hela en ROC Eindhoven houdt inkoopvereniging Beko Zuid een workshop Marsepein. (Banket)bakkers gaan onder begeleiding zelf aan de slag om van Lubeca marsepein een onderscheidend assortiment marsepeinen figuurtjes te maken.

Zij kunnen hun eigen creativiteit inzetten maar ook gebruik maken van mallen en vormen die ter plaatse voor handen zijn. De workshops worden gehouden op maandag 22 september, dinsdag 23 september, maandag 29 september en dinsdag 30 september en vinden plaats in ROC-gebouw aan de Sterrenlaan 10 in Eindhoven. Voor meer informatie: Beko Zuid, telefoon: 0413-316800.

 

Reageer op dit artikel