nieuws

Starbucks wil Nederland veroveren

Nieuws

AMSTERDAM – Starbucks gaat komend jaar koffiewinkels openen op de Nederlandse treinstations. De Amerikaanse keten opent hiermee naar jaren van sterke geruchten eindelijk een offensief in Nederland.

Starbucks wil Nederland veroveren

AMSTERDAM – Starbucks gaat komend jaar koffiewinkels openen op de Nederlandse treinstations. De Amerikaanse keten opent hiermee naar jaren van sterke geruchten eindelijk een offensief in Nederland.  

Starbucks is al gevestigd in Nederland met twee vestigingen, maar deze zijn voor het publiek niet vrij toegankelijk. Het bedrijf heeft twee winkels voor en één winkel achter de douane op Schiphol en één op het hoofdkantoor van Niké. De onderneming gaat nu in samenwerking met de Nederlandse Spoorwegen vestigingen openen op de belangrijkste NS-stations.

Amsterdam Centraal
Dit hebben beide partijen donderdag laten weten. De eerste vestiging komt volgend voorjaar op Amsterdam Centraal. Beide partijen willen niet zeggen hoeveel vestigingen op NS-stations worden geopend. ‘Daarover zijn we nog in gesprek', aldus een woordvoerder van de NS. ‘Het is de bedoeling dat de vestigingen in ieder geval op de grootste stations komen.'

Bron: distrifood.nl

Reageer op dit artikel