nieuws

Bakkers en chocolatier genomineerd voor Retail Jaarprijs

Nieuws

DOETINCHEM – Twee bakkers uit Den Helder en Drachten en een chocolatier uit Heemstede zijn genomineerd voor voor de Retail Jaarprijs in de categorie Beste Zelfstandige Winkel publieksprijs.

Bakkers en chocolatier genomineerd voor Retail Jaarprijs

DOETINCHEM – Een bakkerij uit Den Helder en een chocolatier uit Heemstede zijn genomineerd voor voor de Retail Jaarprijs in de categorie Beste Zelfstandige Winkel publieksprijs.

De genomineerden zijn:  Puur Dunselman Versbakker uit Den Helder, Chocolateie Van Dam uit Heemstede en Bakkerij Hans van Beijnen uit Drachten. Zij moeten het in de tweede ronde opnemen tegen tientallen collega-ondernemers uit Nederland. De consument kan via de webstie www.bestezelfstandigewinkel.nl zijn favoriet kiezen. Begin oktober worden de profielen en foto’s van de tien overgebleven winkels gepubliceerd in een shoppingspecial van De Telegraaf. Telegraaf-lezers kunnen vervolgens stemmen op hun favoriete zelfstandige winkel. De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens het Retail Gala op 5 november 2008.

 

 

Reageer op dit artikel