nieuws

Bakkerij gaat Peking-bakkers welkom heten

Nieuws

AMSTERDAM/PEKING – Aanstaande donderdag – 28 augustus – komt de laatste groep Holland Bakery bakkers vanuit Peking op Schiphol aan. Daarmee wordt een succesvol optreden van de Nederlandse bakkerij op de Olympische Spelen afgesloten.

Bakkerij gaat Peking-bakkers welkom heten

AMSTERDAM/PEKING – Aanstaande donderdag – 28 augustus – komt de laatste groep Holland Bakery bakkers vanuit Peking op Schiphol aan. Daarmee wordt een succesvol optreden van de Nederlandse bakkerij op de Olympische Spelen afgesloten.

Het is de bedoeling deze groep bakkers hartelijk te verwelkomen. En via deze groep de gehele equipe te huldigen voor de fantastische prestatie die zij onder leiding van de chefs d’équipe Hans Som en Kees Goes en de vaktechnische adviseurs Hiljo Hillebrand en Nico Bloem hebben geleverd. Er is hard gewerkt onder vaak moeilijke omstandigheden. Maar bovenal hebben de inspanningen veel publiciteit opgeleverd.

In tenue op luchthaven
De groep bakkers wordt met de KLM-vlucht 898 op donderdag 28 augustus om 15.55 uur op Schiphol verwacht. Natuurlijk gestoken in hun Holland Bakery-tenue. Veelal komt het vliegtuig vanuit China een half uur eerder aan dan gepland. Bakkers die de Holland Bakery-groep welkom willen heten en de ervaringen willen delen worden verzocht, met het oog op de publiciteit, ook in bakkerstenue op Schiphol te verschijnen.
Voor aanvullend nieuws hierover: volg deze site van Bakkerswereld.nl.

Naar het dossier over de Nederlandse bakkers in Peking
 

Reageer op dit artikel