nieuws

Bolhuis Friese Held van de Smaak

Nieuws

JUBBEGA – Bakker Berend Bolhuis uit Jubbega is tot Friese Held van de Smaak 2008′ uitgeroepen

Bolhuis Friese Held van de Smaak

JUBBEGA – Bakker Berend Bolhuis uit Jubbega is tot Friese Held van de Smaak 2008′ uitgeroepen.

Alle stemmen zijn geteld en de biologische bakker bleek 51.88 procent van 239 uitgebrachte stemmen te hebben binnengehaald. Hij heeft Johan Bloemhof van Koopmans Meel uit Leeuwarden, bakker George de Jong uit Nes Op Ameland, molenaar Jan Tollenaar uir Burdaard en molenaar Cees Notenboom uit Woudsend achter zich gelaten. Bolhuis werkt al jaren met uitsluitend natuurlijke en biologische producten en verwerkt in zijn gebak geen suiker maar tapicostroop of rijstmoustroop. De winnende bakker vertegenwoordigt Friesland op 21 september tijdens de landelijke verkiezing van Held van de Smaak’ in Zwolle. De verkiezing is onderdeel van de Week van de Smaak.

Dick Peters Held van de Smaak Groningen

Reageer op dit artikel