nieuws

Bakkerij Riedstra weer Top Bakker van het jaar.

Nieuws

VEENDAM – Bakkerij Riedstra uit Veendam is weer de top bakker onder de Top Bakkers. Met een gemiddelde score van 8.196 won hij voor de tweede keer de verkiezing. In 2006 mocht hij zich ook al de beste noemen.

Bakkerij Riedstra weer Top Bakker van het jaar.

VEENDAM – Bakkerij Riedstra uit Veendam is weer de top bakker onder de Top Bakkers. Met een gemiddelde score van 8.196 won hij voor de tweede keer de verkiezing. In 2006 mocht hij zich ook al de beste noemen.

 ’Dat we deze onderscheiding in ontvangst mogen nemen is met name te danken aan de goede inzet van al onze mensen’,  aldus Ale Kor Riedstra. ‘Morgen gaan we ‘gewoon’ door en volgend jaar worden we ‘gewoon’ weer eerste’, was zijn reactie direct na de bekendmaking tijdens de jaarvergadering.

Top 4
Riedstra won de titel al een keer in 2006, vorig jaar werd hij tweede achter Groenendijk uit Amersfoort. Groenendijk eindigde dit jaar als vierde. Cijfers van het NBC over Riedstra geven een hoge beoordeling op productkwaliteit weer. Klanten van Riedstra zijn eveneens vol lof over de kwaliteit van de producten en de aanlevertijden en de service, zo bleek uit het juryrapport. Het zilver was dit keer voor Bos uit Maarsbergen, derde werd Risseeuw uit Zaamslag.

 
 
 

Reageer op dit artikel