nieuws

Vers brood in Beijing

Nieuws

HILVERSUM – Tijdens het Nationaal Bakkerij Gala werd gisterenavond door Theo Meijer (l)namens de Werkgroep Nationaal Bakkerij Gala bekendgemaakt dat de samenwerking tussen de bakkerijbranche en NOC/NSF een bijzondere start krijgt in het Holland Heineken House tijdens de Olympische Spelen in Beijing.

Vers brood in Beijing

HILVERSUM – Tijdens het Nationaal Bakkerij Gala werd gisterenavond door Theo Meijer (l) namens de Werkgroep Nationaal Bakkerij Gala bekendgemaakt dat de samenwerking tussen de bakkerijbranche en NOC/NSF een bijzondere start krijgt in het Holland Heineken House tijdens de Olympische Spelen in Beijing.

In het land waar rijst het basisvoedsel is, zal een professionele Nederlandse bakkerij in het Holland Heineken House sporters en supporters gaan voorzien van dagvers brood. Verder is er een partnership tussen de Stichting Nationale Sportweek en het Nationaal Schoolontbijt. De Stichting Nationale Sportweek heeft tot doel de deelname aan sport te stimuleren. Het Nationaal Schoolontbijt onderstreept het belang van een goed ontbijt als beste start   van de dag. De samenwerking biedt volgens de initiatiefnemers een geweldig podium voor de relatie brood, sportief bewegen en gezondheid. In de komende weken wordt meer bekend over de precieze aard en invulling van de verbintenis tussen de Nederlandse bakkerijbranche en NOC/NSF en de Stichting Nationale Sportweek.
 

Reageer op dit artikel