nieuws

Inbraakpogingen in twee bakkerijen

Nieuws

AMEIDE / LEXMOND – In de nacht van zondag 20 april op maandag 21 april is tot twee keer toe gepoogd in te breken in een bakkerij.

AMEIDE / LEXMOND – In de nacht van zondag 20 april op maandag 21 april is tot twee keer toe gepoogd in te breken in een bakkerij.

Omstreeks 02.25 uur kreeg de politie de melding dat de ruit van een bakkerij eruit lag in de Fransestraat in Ameide. Een alerte getuige zag meerdere personen zich verdacht ophouden in de straat en riep naar hen. Daarop vluchtten de verdachten per auto. Kort daarna werd in Lexmond in de Dorpsstraat eenzelfde poging gedaan. Een werknemer kwam er rond 04.00 uur achter dat de deur van de winkel openstond. Er bleek te zijn ingebroken. Er wordt vooralsnog niets gemist uit de bakkerij.

Door beide bakkerijen wordt aangifte gedaan. Indien er getuigen zijn die iets verdachts hebben gezien in de omgeving van de bakkerijen in zowel Ameide als Lexmond dan worden zij verzocht dit te melden aan de politie. Dit kan via 0900-8844 (lokaal tarief).
 

Reageer op dit artikel