nieuws

De Rouw weer de beste van Nederland

Nieuws

HILVERSUM – Patisserie De Rouw uit Vught heeft zijn naam en faam weer waargemaakt. Het Brabantse bedrijf werd gisteravond (dinsdag 8 april) voor de tweede keer uitgeroepen tot Banketbakkerij van het Jaar van Nederland.

De Rouw weer de beste van Nederland

HILVERSUM – Patisserie De Rouw uit Vught heeft zijn naam en faam weer waargemaakt. Het Brabantse bedrijf werd gisteravond (dinsdag 8 april) voor de tweede keer uitgeroepen tot Banketbakkerij van het Jaar van Nederland.

De eigenaren Arthur en Doris de Rouw kregen de prijs gisteravond uitgereikt tijdens het Nationaal Bakkerij Gala in Hilversum. De jury prijsde de winnaars onder andere met de woorden: hier ademt alles passie, kwaliteit, vakmanschap en ondernemingszin.’ Hoewel de eigenaren er vooraf stiekem op hadden gerekend dat ze zouden winnen, was de vreugde er niet minder om. Arthur de Rouw direct na de bekendmaking: ‘Ik begon hem hoe dichter het 8 april werd enorm te knijpen, maar dit is prachtig. We zijn ontzettend blij en zullen er alles aandoen om de patisserie in Nederland naar een hoger niveau te brengen.’ Ook bedankte hij het personeel: ‘Ze zijn top. Ze staan dag en nacht voor ons klaar en ze gaan er altijd voor.’
De tweede plaats was voor Banketbakkerij Nijstad uit Leeuwarden die door de jury werd geroemd om zijn vakmensen, presentatie en producten.

Reageer op dit artikel