nieuws

Optimisme troef op Bakkerij Dagen

Nieuws

AMSTERDAM – Bakkerij Dagen 2008 is voorbij. De afgelopen drie dagen kwamen duizenden bakkers en branchegenoten op de beurs af. Wat overblijft is het gevoel van optimisme.

Optimisme troef op Bakkerij Dagen

AMSTERDAM – Bakkerij Dagen 2008 is voorbij. De afgelopen drie dagen kwamen duizenden bakkers en branchegenoten op de beurs af. Wat overblijft is het gevoel van optimisme.

 Hoewel de exacte bezoekersaantallen nog niet bekend zijn, zijn de Bakkerij Dagen met een positief gevoel verlopen. Vele duizenden mensen kwamen de afgelopen drie dagen op het bakkerij festijn af in de Amsterdam RAI. Ook een groot deel van de exposanten gaf aan positief te zijn over de beurs, zowel kwalitatief als kwantitatief. Beursvoorlichter Pim van Houten: ‘We moeten het beurs en exposanten onderzoek nog afwachten, maar als ik af ga op de geluiden ben ik positief. De branche zit vol passie en beleving en dat heb ik teruggezien op de beursvloer.’ De totale bezoekersaantallen zijn nog niet bekend. De eerste twee dagen kwamen 8600 mensen op de beurs af. De totale bezoekersaantallen worden vanavond of morgen bekendgemaakt.
 

Reageer op dit artikel