nieuws

Familiebedrijf van 111 jaar in het nieuw

Nieuws

OUD-BEIJERLAND – Bakkerij Voordijk uit Oud-Beijerland opende 6 maart de deuren van een geheel gerestylede winkel. Eigenaren Kees Voordijk en zijn vader Gerlé zijn maar wat trots op het familiebedrijf dat dit jaar 111 jaar bestaat.

Familiebedrijf van 111 jaar in het nieuw

OUD-BEIJERLAND – Bakkerij Voordijk uit Oud-Beijerland opende 6 maart de deuren van een geheel gerestylede winkel. Eigenaren Kees Voordijk (35) en zijn vader Gerlé (61) zijn maar wat trots op het familiebedrijf dat dit jaar 111 jaar bestaat.

‘Voor ons is het dubbel feest. Na twee maanden verbouwen konden we 6 maart heropenen. Die dag kreeg iedere bezoeker 4 tompouces gratis. Ons jubileum en de nieuwe winkel willen we echt met klanten vieren. Zo hebben we nog een aantal speciale aanbiedingen.’
De ondernemer vervolgt: ‘Tijdens de verbouwing zijn we geen dag dicht geweest. Telkens verbouwden we een ander deel van de winkel. Met stofschermen konden we toch goed door blijven verkopen.’

De zaak kreeg nieuwe verlichting (Baro), een nieuwe gevel met schuifpui en elektrische deuren, nieuwe leidingen, en een geheel nieuw interieur van Koning. De winkel kent zowel bediening als zelfbediening.

Toppers
Bij het familiebedrijf Voordijk werken 23 mensen. Toppers in het assortiment zijn de tompouces, eierkoeken, bolussen, aardbeischelpen en de oliebollen. Deze verkoopt Voordijk van eind augustus tot begin januari. Ook de koekjes uit eigen bakkerij staan in de top van het assortiment. ‘We maken nog heel veel koekjes zelf. Daar komen klanten echt voor naar ons bedrijf.’ De verhouding brood en banket ligt ongeveer gelijk.

 

Reageer op dit artikel