nieuws

Bakkerij Dagen trekt bijna 12000 bezoekers

Nieuws

AMSTERDAM – Iets minder dan 12000 bezoekers. Dat is het aantal bezoekers dat de Bakkerij Dagen de afgelopen drie dagen bezocht in de Amsterdamse Rai.

Bakkerij Dagen trekt bijna 12000 bezoekers

AMSTERDAM – Iets minder dan 12000 bezoekers. Dat is het aantal bezoekers dat de Bakkerij Dagen de afgelopen drie dagen bezocht in de Amsterdamse Rai.

Traditioneel waren de beursdagen verschillend van karakter. Kwamen zondag veel bakkers met hun gezin naar de beurs. Op maandag bezochten behalve ambachtelijke, industriële bakkers en ijsbereiders, veel studenten het evenement. Naast bakkers werd de beurs ook bezocht door professionals uit de horeca, voedingsmiddelenindustrie en het supermarktkanaal. Naast noviteiten op de beursvloer werden er diverse workshops en wedstrijden gehouden op het IJsplein, Parkpodium en Onderwijsplein. Beursvoorlichter Pim van Houten: ‘We moeten het beurs en exposanten onderzoek nog afwachten, maar als ik af ga op de geluiden ben ik positief. De branche zit vol passie en beleving en dat heb ik teruggezien op de beursvloer.’

Reageer op dit artikel