nieuws

Van voedingstrend naar product

Nieuws

DE BILT – KBBL/ Gort Bakkerijtechnologie houdt op dinsdag 25 maart en dinsdag 1 april workshops voor marketingmedewerkers, productontwikkelaars en procestechnologen in de banket, biscuit, koek- en wafelindustrie.

Van voedingstrend naar product

DE BILT – KBBL/ Gort Bakkerijtechnologie houdt op dinsdag 25 maart en dinsdag 1 april workshops voor marketingmedewerkers, productontwikkelaars en procestechnologen in de banket, biscuit, koek- en wafelindustrie.

Op dinsdag 25 gaat Andries Gort (directeur/ eigenaar van A. Gort Consultancy B.V.) in op de vraag: ‘Wat speelt er allemaal in onze voeding ?’, terwijl Rien Eckhardt (bakkerijadviseur bij KBBL/ Gort Bakkerij technologie) een inleiding houdt over wat we terug zien van de trends in de markt. Na de pauze spreken beide heren over de onderwerpen ‘Wat is er aan trends/ claims benoemd in die producten’ en ‘Welke procesmethodes horen daarbij’.
Op dinsdag 1 april gaat Eckhardt in op de segmentering van producten naar hun bereidingswijzen. Gort spreekt over receptuuropbouw en interacties. Tot slot zal Eckhardt de theoretische modellen vertalen naar een praktische uitwerking.

De workshops worden gehouden in Hotel De Biltsche Hoek in De Bilt en staan onder leiding van Caroline Verhagen, Hoofd Kenniscentrum bij KBBL Wijhe B.V. Ze beginnen om half twee en de kosten bedragen €450,-. Voor meer informatie: Caroline Verhagen (0570-523234)

 

Reageer op dit artikel