nieuws

Paul Berntsen opent tweede winkel

Nieuws

DIDAM – Kampioensbakker Paul Berntsen heeft op 24 januari zijn tweede winkel geopend in Didam. De winkel heet Paul+, de bakker met zoveel meer.

Paul Berntsen opent tweede winkel

DIDAM – Kampioensbakker Paul Berntsen heeft op 24 januari zijn tweede winkel geopend in Didam. De winkel heet Paul+, de bakker met zoveel meer.
 
De winkel bevindt zich in een groot zorgcomplex voor ouderen. Naast de bakkerij is er ook een kapsalon, bloemist, pedicure en een restaurant. Naast brood en banket verkoopt Berntsen in de nieuwe Paul+ ook zuivelproducten (melk, yoghurt en pap) en fruit. ‘Puur als service naar de oudere mensen. En natuurlijk hoop ik dat ze tegelijk met dat pak melk ook brood kopen.’
 
 
 
Chocolade
Bedrijfsleider Arned Kisteman: ‘Het assortiment én de inrichting zijn afwijkend van de bestaande winkel. De winkel oogt strakker en luxer. Het assortiment is dat ook. We verkopen meer chocolade, luxe bonbons en luxer banket. De winkel aan Waverlo 7 heeft tevens belegde broodjes in het assortiment.’
 
Eigen concurrent?
Berntsen denkt dat zijn tweede winkel geen concurrent zal worden van de hoofdvestiging. ‘Dit is dermate anders. Luxer. Speciaal gericht op de oudere klanten. Didam heeft dit echt nog niet.’
 
 
 

Reageer op dit artikel