nieuws

Grote belangstelling voor Bakkerij Gala

Nieuws

HILVERSUM -De belangstelling voor het Nationaal Bakkerij Gala (8 april), is overweldigend. Binnen één week zijn 696 plaatsen gereserveerd, zo’n 80 procent van alle beschikbare stoelen.

Grote belangstelling voor Bakkerij Gala

HILVERSUM -De belangstelling voor het Nationaal Bakkerij Gala (8 april), is overweldigend. Binnen één week zijn 696 plaatsen gereserveerd, zo’n 80 procent van alle beschikbare stoelen.

Het Nationaal Bakkerij Gala is een initiatief van de Nederlandse Brood- en banketbakkers Ondernemers Vereniging en de Nederlandse Vereniging voor de Bakkerij. Het evenement beleefde vorig jaar op 20 maart zijn primeur. Het gala heeft als doel een podium te vormen voor vaktrots. 

Vorig jaar waren bijna negenhonderd branchegenoten in Studio 21 in Hilversum er getuige van hoe Sven Kramer, wereldkampioen allround schaatsen, werd benoemd tot ambassadeur van de Nederlandse bakkerij. Maar ook de winnaars van de Bakkerij en Banketbakkerij van het Jaar werden er, net zoals dit jaar, bekendgemaakt. Evenals de Guardian of Pastry Arts en de Ridder van het Jaar. Verder wordt de Bakkerij Innovatie van het Jaar uitgereikt. De bijzondere avond staat bol van spannende noviteiten, inspirerende speeches, spraakmakende verrassingen en gepaste vaktrots.

 

 

Reageer op dit artikel