nieuws

Banketbakkerij Ritmeester 50 jaar

Nieuws

SCHERPENZEEL – Banketbakker Ritmeester in Scherpenzeel bestaat 50 jaar. Op 30 januari 1958 startten de ouders van de huidige eigenaar Piet Ritmeester de banketbakkerij.

Banketbakkerij Ritmeester 50 jaar

Vader Bas begon zijn werk in de banketbakkerij van zijn ouders met bestellingen op de fiets rond te brengen. Nu rijdt er dagelijks een paar maal een bestelauto tussen Scherpenzeel en Woudenberg. In Woudenberg is een filiaal gevestigd waar zijn vrouw Wilma en schoonzuster Rianka de winkel runnen.
 
Examinator
De liefde voor het vak is bij oud eigenaar Bas altijd gebleven. Zijn grote gedrevenheid bracht hij over op zijn zoon, die ook banketbakker in hart en nieren is. Bas was ook examinator voor praktijkexamens banketbakker: eerst op de vakschool in Amersfoort, later in Leusden en nu tien jaar bij het examencentrum in Wageningen.
 
Bij gezondheid werkt Bas voorlopig gewoon mee in het bedrijf, voornamelijk de chocoladeafdeling.  Het jubileum werd afgelopen weekend gevierd met enkele aanbiedingen voor de klanten en muziek in de winkel.

Reageer op dit artikel