nieuws

Bakkerij- en IJsmuseum opent deuren voor nieuw seizoen

Nieuws

HELLENDOORN – Het Gerrit Valk’s Bakkerij – en IJsmuseum gevestigd aan de Dorpsstraat 49 in Hellendoorn opent maandag 25 februari haar deuren weer voor een nieuw seizoen. De bakkers, de gidsen maar ook de VVV vrijwilligers staan te popelen om dit nieuwe seizoen te beginnen.

Bakkerij- en IJsmuseum opent deuren voor nieuw seizoen

HELLENDOORN – Het Gerrit Valk’s Bakkerij – en IJsmuseum gevestigd aan de Dorpsstraat 49 in Hellendoorn opent maandag 25 februari haar deuren weer voor een nieuw seizoen. De bakkers, de gidsen maar ook de VVV vrijwilligers staan te popelen om dit nieuwe seizoen te beginnen.

‘Achter de schermen is deze winter hard gewerkt en we zijn er trots op om onze gasten in een uiterst compleet Bakkerij – en IJsmuseum te kunnen ontvangen,’ zegt mevrouw R. ter Haar. Zij coördineert de gang van zaken rond de ontvangst en de groep gidsen die de bezoekers haarfijn op de hoogte brengen van alles wat er te zien is. Het museum geniet in toenemende mate bekendheid. Dit komt mede door de, zelfs voor heel Europa, unieke ijsafdeling waar vanaf het handmatig tot en met een gemechaniseerd productieproces getoond wordt hoe vroeger de ijsjes gemaakt werden. In de originele bakkerij demonstreren de bakkervrijwilligers hun vakmanschap weer op de woensdagmiddag tussen 14.00 en 16.00 uur.

Bakkerij- en IJsmuseum Dorpsstraat 49 7447 CN Hellendoorn
tel. 0548-654848. voor afspraken R. ter Haar tel. 0548 – 656210
 

Reageer op dit artikel