nieuws

CSM reorganiseert Franse en Duitse bakkerij

Nieuws

DIEMEN – CSM gaat zowel zijn Duitse als Franse bakkerijactiviteiten reorganiseren. De reorganisatie vindt plaats in het kader van het 3-S efficiencyprogramma en beoogt een verdere versterking van de Europese bakkerijorganisatie.

CSM reorganiseert Franse en Duitse bakkerij

DIEMEN – CSM gaat zowel zijn Duitse als Franse bakkerijactiviteiten reorganiseren. De reorganisatie vindt plaats in het kader van het 3-S efficiencyprogramma en beoogt een verdere versterking van de Europese bakkerijorganisatie.

In Duitsland zal CSM de in Bremen gevestigde stafafdeling voor artisanale bakkerij-ingrediënten overbrengen naar en samenvoegen met de stafafdeling in Bingen om meer synergie in de organisatie te creëren. Bijkomend voordeel van de reorganisatie is volgens CSM dat de samenwerking met het eveneens in Bingen gevestigde Innovatiecentrum voor Bakkerij-ingrediënten zal worden bevorderd.
 
Verkoopafdeling
Bovendien zal een speciale verkoopafdeling voor artisanale vries- en bakkerijproducten worden opgezet om beter te kunnen inspelen op de groeimogelijkheden in de markt. Deze consolidatie zal naar verwachting eind 2008 zijn afgerond.
In Frankrijk zal CSM de productie van de faciliteit in Creil overhevelen naar andere productielocaties van CSM in Frankrijk en Duitsland. Er is een intentieverklaring getekend met een derde partij om de Creil-fabriek en het personeel over te nemen.

Reageer op dit artikel