nieuws

Unifine komt met eigen academie

Nieuws

BREDA – Unifine Food & Bake Ingredients komt met een eigen academie voor patisserie en ijs. De academie moet het creatieve centrum zijn waar trends gesignaleerd en vertaald worden naar de praktijk.

Unifine komt met eigen academie

BREDA – Unifine Food & Bake Ingredients komt met een eigen academie voor patisserie en ijs. De academie moet het creatieve centrum zijn waar trends gesignaleerd en vertaald worden naar de praktijk.

Naast de ontwikkeling van recepturen houdt Unifine demonstraties voor ondernemers en workshops voor het grootbedrijf. Een ander speerpunt van de academie in Breda is het creëren van nieuwe ideeën, ook kunnen bakkers er terecht voor suggesties over hun eigen producten. De ideeën en adviezen worden aangepast aan de productiemogelijkheden van de klant. De academie gaat begin oktober van start.
 
Themadag
De eerste workshop is gepland van 2 tot en met 4 oktober. Op die dagen houdt de Spaanse patissier Jose Montera een themadag over kleuren in de patisserie. Naast de mogelijkheden met kleur, toont hij praktische recepten, trends en nieuwe technieken en ideeën.
Meer informatie: www.Unifine-fbi.nl  

Reageer op dit artikel