nieuws

Rekenmodules helpen bakker bij bedrijfsvoering

Nieuws

WAGENINGEN – Het Nederlands Bakkerij Centrum heeft twee rekenmodules ontwikkeld die bakkers helpen bij hun bedrijfsvoering.

Rekenmodules helpen bakker bij bedrijfsvoering

WAGENINGEN – Het Nederlands Bakkerij Centrum heeft twee rekenmodules ontwikkeld die bakkers helpen bij hun bedrijfsvoering.

Met één module berekenen bakkers eenvoudig de arbeidsproductiviteit in hun bedrijf en met de andere module krijgen zij inzicht in de ontwikkeling van hun kostprijs.
 
Hoe hoog is de arbeidsproductiviteit in mijn bakkerij? Oftewel: is de omzet wel hoog genoeg in relatie tot de gewerkte uren? Dat is de vraag die veel bakkers bezighoudt. Het Nederlands Bakkerij Centrum helpt deze vraag te beantwoorden en biedt via haar website de mogelijkheid om de NBC-productiviteitsberekenaar te downloaden. Binnen enkele minuten is duidelijk of de bakker op koers ligt.
 
Andere vragen die beantwoord worden zijn onder meer: Is de kostprijsontwikkeling in de bakkerij vergelijkbaar met het landelijk gemiddelde ? en Welk effect heeft een nieuwe energiecontract op mijn kostprijs?

Reageer op dit artikel