nieuws

Na 45 jaar nog steeds plezier

Nieuws

GROENLO – 45 jaar werkzaam zijn bij hetzelfde bedrijf. Niet veel mensen kunnen dat zeggen. Wel bakker Jhonny Bos uit Groenlo.

Na 45 jaar nog steeds plezier

GROENLO – 45 jaar werkzaam zijn bij hetzelfde bedrijf. Niet veel mensen kunnen dat zeggen. Wel bakker Jhonny Bos uit Groenlo.

Hij vierde vorige week zijn 45-jarig jubileum bij Bakkerij Wissink in Groenlo. Bos die momenteel 62 jaar is, begon op zijn zeventiende bij de Groenlose bakkerij die toen onder leiding stond van de opa van de huidige eigenaar Koen Wissink. ‘Na mijn school begon ik als manusje van alles, nu doe ik vooral banket. Brood vind ik ook mooi, maar door rugproblemen kan ik dat niet meer. ‘
 
Plezier
Lol in het vak is daarentegen niet versleten.  ‘Na al die jaren ga ik nog steeds met veel plezier naar mijn werk. Het is er prettig werken en ik kan er een goede boterham verdienen. Ik heb mijn hart aan het bedrijf verpand. Eigenaar Koen Wissink (41) omschrijft zijn jubilaris als vrolijk, altijd actief en zeer meegaand. ‘Hij werkt nog drie ochtenden maar als ik hem de hele week nodig heb, kan dat ook.’      

Reageer op dit artikel