nieuws

Cock Aalders bakt voor dorpsontbijt

Nieuws

DOORWERTH – Echte Bakker Cock Aalders uit Doorwerth heeft afgelopen zaterdag gebakken voor het dorpsontbijt. Hij sponsorde 12 meter krentenstol die schoon op ging. Ook zorgde Aalders voor het zacht kleinbrood.

Cock Aalders bakt voor dorpsontbijt

DOORWERTH – Echte Bakker Cock Aalders uit Doorwerth heeft afgelopen zaterdag gebakken voor het dorpsontbijt. Hij sponsorde 12 meter krentenstol die schoon op ging. Ook zorgde Aalders voor het zacht kleinbrood.

De organisatie van het ontbijt – tussen 600 en 700 mensen schoven aan – was in handen van het dorpsplatform Doorwerth en de lokale ondernemers. Het gratis ontbijt werd aangeboden ter gelegenheid van de renovatie van he winkelcentrum. De dochter en schoondochter van Cock Aalders runnen in dit nieuwe winkelcentrum Broodjes Brasserie Aalders.

 Foto: Lieneke Schuitemaker

 

Reageer op dit artikel