nieuws

Ambachtelijk speltbrood in MosaeGusto!

Nieuws

MAASTRICHT – Van Melik Du Chef, Bufkes en de Preuve Limburgwinkel hebben maandag 24 september de deuren geopend van een culinaire versmarkt in de eeuwenoude gewelven onder het nieuwe winkelgebied Mosae Forum. De naam: MosaeGusto !

Ambachtelijk speltbrood in MosaeGusto!

MAASTRICHT – Van Melik Du Chef, Bufkes en de Preuve Limburgwinkel hebben maandag 24 september de deuren geopend van een culinaire versmarkt in de eeuwenoude gewelven onder het nieuwe winkelgebied Mosae Forum. De naam: MosaeGusto !

 

Een prominente plek is ingeruimd voor De Preuve Limburgwinkel, een Euregionale streekproductenwinkel met daarbinnen een ambachtelijke speltbakkerij en meer dan 500 streekproducten uit Nederlands Limburg, Belgisch Limburg en de regio Aken. Er worden tal van demonstraties, evenementen, proeverijen en rondleidingen verzorgd vanuit deze winkel.

 

Belegde broodjes 

Bufkes, dat sinds 1995 ambachtelijke en Bourgondische producten levert, maakt ook onderdeel uit van het concept. In MosaeGusto! presenteert Bufkes in een traditioneel ambachtelijke omgeving warm en koud belegde broodjes en grillproducten.

 

Van Melik du Chef gaat zich volledig toeleggen op de verkoop van exclusieve vlees- en vleeswaren. In de charcuterie-afdeling wordt een keur aan regionale en internationale specialiteiten aangeboden; van hamsoorten tot worstsoorten en grillades.

 

Het totale vloeroppervlak van MosaeGusto! is 3500 m2. Adres: Gubbelstraat 14, Maastricht.

 

Foto: Burgemeester Leers (m) snijdt samen met projectontwikkelaars en ondernemers de MosaeGusto! taart aan.

Reageer op dit artikel