nieuws

Oude Wesselink neemt winkel in Ruurlo over

Nieuws

RUURLO/LICHTENVOORDE Bakkerij Oude Wesselink uit het Gelderse Lichtenvoorde opent op 1 september een filiaal in Ruurlo. Eigenaren Hugo Jansen en Nancy Bruntink nemen de winkel over van Bakkerij Hartman. De productie wordt geheel overgeheveld naar Lichtenvoorde.

Oude Wesselink neemt winkel in Ruurlo over

RUURLO/LICHTENVOORDE Bakkerij Oude Wesselink uit het Gelderse Lichtenvoorde opent op 1 september een filiaal in Ruurlo. Eigenaren Hugo Jansen en Nancy Bruntink nemen de winkel over van Bakkerij Hartman. De productie wordt geheel overgeheveld naar Lichtenvoorde.

 

Nancy Bruntink: ‘Vorig jaar hebben we de bakkerij in Lichtenvoorde laten voorzien van nieuwe ovens en remrijskasten. De extra productie kunnen we dus aan. Of we het personeel van Hartman ook overnemen, wordt nog besproken.’

Hugo Jansen en Nancy Bruntink hebben hun wens om een filiaal te openen rondverteld in de bakkersbranche. ‘Op een gegeven moment hoorden we toevallig dat Hartman in Ruurlo overwoog te stoppen. We hebben hem toen gewoon opgebeld. Zo is het contact ontstaan.’

 

De daadwerkelijke overnamedatum is vastgesteld op 1 september. Ondernemersvrouw Bruntink gaat vanaf die datum afwisselend een week in Lichtenvoorde en een week in Ruurlo werken. ‘Het liefst ben ik op twee plaatsen tegelijk, maar helaas, dat lukt niet. Maar toch wil ik de klanten in Ruurlo goed leren kennen. Zo houd ik het zelf ook onder controle.’

 

De winkel in Ruurlo is vijf jaar geleden vernieuwd. ‘Verbouwen is voorlopig niet nodig.’

 

 

 

Reageer op dit artikel