nieuws

Bakkers gedupeerd door ontslag Rasmussen

Nieuws

UTRECHT – Door het plotselinge ontslag van Rabo-renner Michael Rasmussen zien de duizenden werknemers van de Rabobank gebak aan hun neus voorbij gaan. En bakkers hun verwachte extra omzet.

Bakkers gedupeerd door ontslag Rasmussen

UTRECHT – Door het plotselinge ontslag van Rabo-renner Michael Rasmussen zien de duizenden werknemers van de Rabobank gebak aan hun neus voorbij gaan. En bakkers hun verwachte extra omzet.
De wereldwijd ongeveer 55.000 medewerkers van de Rabobank zouden maandag een lekker taartje op hun bureau hebben gevonden, als Rasmussen de Tour de France winnend zou hebben afgesloten.
 
Taartwinkel
De afdeling sponsoring van Rabobank Nederland had via taartwinkel.nl contact opgenomen met Gefelicitaart , een samenwerkingsverband van 300 bakkers in Nederland. ‘We hadden nog geen order geplaatst, dat zou uiterlijk vrijdag gebeuren. De bedoeling was om 400 taarten te bestellen voor onze 188 vestigingen in Nederland,’ laat een woordvoerster weten.
 
Festiviteiten
Er waren nog meer festiviteiten op touw gezet. Zo zou een gigantische afbeelding van de geletruidrager met zijn ploegmaten de gevel van Rabobank Nederland aan de Croesenlaan in Utrecht sieren, zo was de bedoeling. In de hal van alle Rabobanken zouden klanten ook posters kunnen zien met eenzelfde soort actiefoto uit de Tour met Rabo-renners erop. De bank had bovendien al extra reclameblokken op televisie ingekocht.
 
De directie van de Rabobank heeft Rasmussen ontslagen omdat hij heeft gelogen over zijn verblijfplaats in de weken voorafgaand aan de Tour. Iedere renner moet op ieder moment op dopinggebruik gecontroleerd kunnen worden en dat kon in het geval van de Deense renner niet. Of hij daadwerkelijk over de schreef is gegaan is (nog) niet bekend.
 

Reageer op dit artikel