nieuws

AH getroffen door muizenplaag

Nieuws

UTRECHT – Albert Heijn wordt momenteel overspoeld door media-aandacht door de uitbraak van een muizenplaag bij de AH to go-vestiging op het station in Utrecht.

AH getroffen door muizenplaag

UTRECHT – Albert Heijn wordt momenteel overspoeld door media-aandacht door de uitbraak van een muizenplaag bij de AH to go-vestiging op het station in Utrecht.
 

De hype ontstond na de publicatie van een filmpje over een muizenplaag bij AH to go Utrecht op YouTube . In het filmpje is te zien hoe een muis zich te goed doet aan bake-off brood in de AH to go. Door een bewaker wordt in beeld gebracht dat de gemakswinkel een paradijs is voor de kleine knaagdieren.
 
Servex aanspreken
Volgens de zegsvrouw wordt de voorlichtingsafdeling van de supermarktketen geconfronteerd met een stortvloed aan vragen over het incident. In en om de winkel wemelt het van de journalisten, zo blijkt uit mediaverslagen. AH-woordvoerder José Mes stelt in een reactie: ‘Albert Heijn betreurt de situatie op het station in Utrecht. Wij hebben Servex, dat verantwoordelijk is voor de exploitatie van de AH to go-vestiging, hierop aangesproken en het bedrijf gemaand om op korte termijn maatregelen te nemen. Het is uiteraard vervelend dat het AH-merk hierbij betrokken is.’
 
 

Reageer op dit artikel