nieuws

Onderzoek naar bedrijfsopvolging bakkerijsector

Nieuws

DEN HAAG – Het Productschap Granen, Zaden en Peulvruchten (GZP) laat onderzoek uitvoeren naar de bedrijfsopvolging in de bakkerijsector. Met de onderzoeksresultaten wil het GZP haar ondersteuning verbeteren.

Onderzoek naar bedrijfsopvolging bakkerijsector

DEN HAAG – Het Productschap Granen, Zaden en Peulvruchten (GZP) laat onderzoek uitvoeren naar de bedrijfsopvolging in de bakkerijsector. Met de onderzoeksresultaten wil het GZP haar ondersteuning verbeteren.
 

De resultaten zullen inzicht geven in het aantal bedrijven dat de komende jaren wordt opgeheven of overgedragen. Ook krijgt het Productschap GZP een beeld van de specifieke kenmerken van deze bedrijven.
Met de onderzoeksresultaten kan de werkgroep ‘Voor de Bakker’ goed inspelen op de ontwikkelingen in de sector.
 
Bureau Stratus Marktonderzoek benadert in de periode 23 juli tot 19 augustus ambachtelijke bakkers per e-mail, schriftelijk of telefonisch. Het productschap roept bakkers op mee te werken aan het onderzoek.

Reageer op dit artikel