nieuws

Startende ondernemer deelt ervaringen

Nieuws

De werkgroep ‘Voor de Bakker’ van de Commissie Brood en Banket houdt op maandag 26 maart de jaarlijkse themadag voor bakkers, die zelfstandig ondernemer willen worden.

Startende ondernemer deelt ervaringen

De werkgroep ‘Voor de Bakker’ van de Commissie Brood en Banket houdt op maandag 26 maart de jaarlijkse themadag voor bakkers, die zelfstandig ondernemer willen worden.

Het thema is ‘bedrijfsovername’. Tijdens deze dag, gehouden bij een bedrijf in de buurt van Nijmegen dat in 2006 is overgenomen, wordt ingegaan op wat er allemaal komt kijken bij bedrijfsovername. Accent ligt op het aspect ‘marktonderzoek’. De kersverse ondernemers vertellen over hun ervaringen.
Bent u bakker en droomt u al enige tijd van een eigen bedrijf? Bezoek dan deze themadag en u bereidt als deelnemer een (fictieve) bedrijfsovername voor. Een en ander gebeurt onder leiding van het Nederlands Bakkerij Centrum (NBC). U krijgt gelegenheid de bakkerij te bezichtigen en de kersverse ondernemers vertellen graag over hun ervaringen tijdens het overnametraject.
 
Meer weten? Kijk op www.voordebakker.nl of bel 070-3708394.

Reageer op dit artikel