nieuws

Dood banketbakker is misdrijf

Nieuws

BAKKERSWERELD – In een bakkerswinkel in het centrum van Rotterdam is woensdagochtend 21 februari banketbakker Albert de Heer, eigenaar van Banketbakkerij Van der Heijden dood aangetroffen. De politie liet donderdag weten dat uit sectie is gebleken dat de 69-jarige man door geweld om het leven is gebracht.

Dood banketbakker is misdrijf

 BAKKERSWERELD – In een bakkerswinkel in het centrum van Rotterdam is woensdagochtend 21 februari banketbakker Albert de Heer, eigenaar van Banketbakkerij Van der Heijden dood aangetroffen. De politie liet donderdag weten dat uit sectie is gebleken dat de 69-jarige man door geweld om het leven is gebracht.  

Het slachtoffer werd rond acht uur door familie – volgens getuigen zijn zoon – gevonden. Hij was toen nog in leven maar stierf korte tijd later, aldus een politiewoordvoerster. Het is niet duidelijk of hij het slachtoffer was van een roofmoord. Wel was zijn auto ontvreemd. Die vond de politie terug in Rotterdam-Zuid.  
(bron ANP,zibb.nl)

Reageer op dit artikel