nieuws

‘Bakkerij compleet leeg geplunderd

Nieuws

BAKKERSWERELD – Door de PostcodeKanjer in Liempde ging het hek van de dam. ‘De bakkerij werd compleet leeg geplunderd.

‘Bakkerij compleet leeg geplunderd

BAKKERSWERELD – Door de PostcodeKanjer in Liempde ging het hek van de dam. ‘De bakkerij werd compleet leeg geplunderd.’

‘Het leek wel carnaval. Hard werken en weinig slapen.’Dat zijn de woorden van Jos van Eijndhoven, eigenaar van Bakkerij Van Eijndhovenuit Liempde als hij terugblikt op de meest hectische verkoopweek van 2006 en misschien wel uit zijn gehele loopbaan. Na de bekendmaking van de Postcodekanjer van 23,9 miljoen euro stond het Brabantse dorpje op zijn kop. Bijna alle inwoners vielen in de prijzen er moest dus getrakteerd worden. Van Eijndhoven.
 
Worstenbroodjes
Woensdagavond werd bekend dat de hoofdprijs in Liepmde zou vallen en donderdag was de winkel compleet leeg geplunderd. Vooral de chocolade bollen en worstenbroodjes liepen hard. Normaal verkoop ik 3500 á 4000 worstenbroodjes per week, vorige week was dat ruim 7000.’ De verkoop van het aantal chocoladebollen verdrievoudigde tot bijna 300 per dag. ‘Ik had geen loten, maar toch prijs’, lacht hij. Naast een flinke omzetplus leverde de hoofdprijs van de Postcode Loterij de bakker ook veel media-aandacht op. Naast plaatselijke media besteedden het AD en SBS6 aandacht aan de ondernemer.

Reageer op dit artikel