nieuws

Prijs Nationale BakkersQuiz voor Jan Bijlsma (Bakkerij Elsinga)

Mensenwerk 335

Jan Bijlsma van Bakkerij Elsinga in Harlingen is de winnaar van de prijs die verbonden was aan de Nationale BakkersQuiz. Hij heeft de prijs uitgereikt gekregen door Rick Reuman, accountmanager Puratos NV.

Prijs Nationale BakkersQuiz voor Jan Bijlsma (Bakkerij Elsinga)
Jan Bijlsma (r.) van Bakkerij Elsinga in Harlingen krijgt de prijs uitgereikt door Rick Reuman, accountmanager Puratos NV. Foto: Puratos

De kennisquiz ging van start op de Bakkersvak in Rosmalen en liep door tot half maart. Drie winnaars kwamen na het maken van de quiz naar voren. Jan Bijlsma won de prijs die door Puratos beschikaar is gesteld. Een studiereis naar St. Vith (Center for Bread Flavour en de desembibliotheek van Puratos) voor 2 personen.

De Nationale Bakkersquiz werd mede mogelijk gemaakt door Puratos, Uitzendbureau Het Ambacht en Broodt.

Reageer op dit artikel