nieuws

Dobla’s Nature sluit aan bij vraag uit de markt

Marktberichten 96

Dobla heeft op de BakkersVak haar nieuwste concept voor de Benelux getoond, Dobla’s Nature genaamd. Het gaat om een complete range chocoladedecoraties geïnspireerd door de natuur.

Dobla’s Nature sluit aan bij vraag uit de markt
De Doblad-actie op de BakkersVak in Rosmalen. Foto: VMN

Dobla heeft op de BakkersVak haar nieuwste  concept voor de Benelux getoond, Dobla’s Nature genaamd. Het gaat om een complete range chocoladedecoraties geïnspireerd door de natuur.

Elke decoratie is uniek in design en zo mooi en divers als de natuur zelf, meldt de producent. Bovendien zijn alleen natuurlijke kleurstoffen gebruikt.

Dobla’s Nature is samengesteld na intensief marktonderzoek om zo goed mogelijk aan te sluiten bij de wensen van de klant. Dat Dobla daarmee in de roos schiet, is gebleken uit het succes tijdens de beurs, aldus Dobla. ‘Veel bakkers hebben ter plekke orders laten invoeren via de webshop en de orders volgen elkaar snel op.’

Actie

Dobla houdt momenteel een bijzondere actie. Ondernemers maken kans op het winnen van een Peugeot Partner als zij via www.webshop.dobla.com een bestelling plaatsen van €400,-, inclusief 8 doosjes van de nieuwe Dobla’s Nature-lijn. Andere prijzen zijn: iPads, rijvaardigheidstrainingen en gratis dozen Dobla chocoladedecoraties.

 

Reageer op dit artikel