nieuws

Zeelandia introduceert grof amandelspijs

Marktberichten

Zeelandia introduceert een nieuw soort grof amandelspijs onder de naam Maestro Extra Grof met Ei. Bijzonder is dat de amandelen grover gemalen zijn. Het resultaat is volgens Zeelandia een extra amandelbeleving voor de consument.

Zeelandia introduceert grof amandelspijs

Daarnaast bevat deze spijs extra veel amandelen. Ruim 53% in de amandel-suiker verhouding. Meer amandelen en iets minder suiker. Hiermee speelt Zeelandia in op de vraag naar pure smaken vanuit de consument.

Clean label

Maestro Extra Grof is een volbakkende spijs zonder toevoegingen van E-nummers. Het is geschikt voor het maken van clean label producten. Maestro Extra Grof leent zich voor het maken van voor gevulde speculaas, stukswerk, staven, letters en stollen.

Reageer op dit artikel