Alles over Has Den Bosch

Duurzaamheid en lokale productie worden steeds belangrijker op agenda van Nederlanders. Foto Pixabay

HAS start workshop Duurzame Bedrijfsvoering in agrifood

HAS Bedrijfsopleidingen heeft een nieuwe workshop ontwikkelt: Duurzame Bedrijfsvoering in de agrifood.

Reggy van der Wielen
Foto: HAS

Reggy van der Wielen wordt nieuwe voorzitter College van Bestuur HAS

Reggy van der Wielen is per 10 mei 2021 aangesteld als nieuwe voorzitter van het College van Bestuur. Hij volgtDick Pouwels op, die deze functie tot...

HAS start cursussen Bakkerijtechnologie en Levensmiddelenmicrobiologie

HAS start cursussen Bakkerijtechnologie en Levensmiddelenmicrobiologie

HAS Kennistransfer en Bedrijfsopleidingen heeft voor het najaar twee nieuwe cursussen op de planning staan. Het gaat om Bakkerijtechnologie en...

HAS Hogeschool. Foto: Archief Bakkerswereld

Cursussen Food & Business Marketing en Levensmiddelenmicrobiologie...

HAS Kennistransfer en Bedrijfsopleidingen in Den Bosch start dinsdag 3 september 2019 met een cursus Levensmiddelenmicrobiologie. Op donderdag 5...

HAS Hogeschool. Foto: Archief Bakkerswereld

Cursus Bakkerijtechnologie bij HAS Kennistransfer en...

HAS Kennistransfer en Bedrijfsopleidingen in Den Bosch start donderdag 5 september 2019 met een cursus Bakkerijtechnologie. De cursus bestaat uit...

HAS Hogeschool. Foto: Archief Bakkerswereld

Cursus Bakkerijtechnologie bij HAS Kennistransfer en...

HAS Kennistransfer en Bedrijfsopleidingen in Den Bosch start donderdag 6 september 2018 met een cursus Bakkerijtechnologie. De cursus bestaat uit...

Antien Zuidberg gaat onderzoek leiden naar het succesvol introduceren van vooral duurzame voedselinnovaties.

Foto: HAS

HAS stelt lector Design Methoden Food aan

Antien Zuidberg is vanaf 1 maart 2018 de lector van de nieuwe onderzoeksrichting Design Methoden Food aan de HAS in Den Bosch.

HAS volgens Keuzegids weer 2e beste middelgrote hogeschool

HAS volgens Keuzegids weer 2e beste middelgrote hogeschool

HAS Hogeschool is in de Keuzegids HBO 2018 net als vorig jaar uitgeroepen tot 2e beste middelgrote hogeschool van Nederland als het gaat om...

Tweedaagse cursus 'Kennismaking MVO in Food' bij HAS Hogeschool

Tweedaagse cursus 'Kennismaking MVO in Food' bij HAS Hogeschool

HAS Hogeschool verzorgt een nieuwe tweedaagse cursus: 'Kennismaking MVO in Food'. Deze start op 14 juni en wordt verzorgd in samenwerking met N&S...

HAS Hogeschool. Foto: Archief Bakkerswereld

Cursus Bakkerijtechnologie bij HAS Kennistransfer en...

HAS Kennistransfer en Bedrijfsopleidingen in Den Bosch start donderdag 1 september 2016 met een cursus Bakkerijtechnologie. De cursus bestaat uit...