Assortimentsbeheer: hoe dan? Met 9 tips
De keuze is reuze! Alle bakkers kennen het probleem: 'Hoe bepaal ik de breedte en diepte van mijn assortiment?!' Buitelaar en Van Egmond bieden een...
De keuze is reuze! Alle bakkers kennen het probleem: 'Hoe bepaal ik de breedte en diepte van mijn assortiment?!' Buitelaar en Van Egmond bieden een...
De letter B kan wel een rode draad in haar leven worden genoemd, al is de kleur die erbij hoort overduidelijk Blauw. Balletdanseres wilde Helma...
Voor bakkers is de energietransitie extra complex, zeggen Jacob Gijsbertsen en Pim van der Werff van Netwerk Nederland. In een interview met...
Het vaststellen van de objectieve waarde van een bedrijf is vaak lastig. Dat daar niet één vaste methode voor is, zegt al voldoende. Bij...
Voor meergranenbrood is 'Hoe donkerder, hoe gezonder' een hardnekkige misvatting bij consumenten. Daarom heeft het Nederlands Bakkerij Centrum (NBC)...
Waar goede producten te koop zijn, is duidelijk: brood bij de ambachtelijke bakker, vlees bij de ambachtelijke slager. Voor diensten is dat niet...
Door de vergrijzing in de bakkerijbranche zijn er de laatste tijd weer diverse bakkersbedrijven die te kop worden aangeboden. De verkoop van een...
Hoe help je de ambachtelijke bakker vooruit, met aandacht voor topkwaliteit en vanuit de behoefte van de moderne consument? Met deze uitdaging start...
Pascal Derksen is per februari 2021 begonnen als senior accountmanager bij Foodline System, groothandel in machines voor de voedingsindustrie.
Bakkerij Van de Kletersteeg in Hoogland maakt met behulp van moderne apparatuur en ouderwets vakmanschap 'puur natuur' brood. De bakker heeft het...